Coronabericht najaar 2020

Coronabericht najaar 2020

Beste leden,

Naar aanleiding van de persconferentie van maandag jl. hebben we vandaag overleg gehad met Bowling Mijdrecht. We willen jullie op de hoogte stellen van de regels en afspraken die voor de komende drie weken van kracht zullen zijn.

Omdat bowlen onder een sportactiviteit valt, blijven de veranderingen op dit moment nog binnen de perken en kunnen we doorgaan met onze competitie.
De maandagavondleague kan plaatvinden zoals we nu gewend zijn. Aanvangstijd 20.00 u. Met 8 banen en drie spelers op de baan blijven we binnen het gestelde aantal van 30 personen.
Voor de woensdagavond blijft de aanvangstijd 20.30 u. Met 10 banen en drie spelers zitten we precies op 30 personen. Omdat bowlen een sportactiviteit is kan een eventuele overschrijding van dit aantal worden toegestaan. Dit zou plaatsvinden wanneer enkele teams met 4 spelers aanwezig zijn. We vragen jullie dit zoveel mogelijk te voorkomen.

Tijdens de woensdagavondleague is de bowling exclusief voor de vereniging gereserveerd.

Voor beide league-avonden geldt dat de bar om 22.00 u sluit en het is daarom de bedoeling dat je na de wedstrijd je spullen opruimt en niet blijft hangen in de bowling.

Naast deze nieuwe regels en afspraken blijven de algemene gedragsregels rondom het coronavirus natuurlijk ook van kracht. Dit houdt in dat je thuisblijft wanneer je klachten hebt, je je handen ontsmet bij binnenkomst, de 1,5 meter afstand tot elkaar respecteert, je zoveel mogelijk plaatsneemt op de bank wanneer je niet aan de beurt bent en je de succesvolle of teleurstellende worpen niet aftikt.

Na de gestelde periode van drie weken zal moeten blijken of we met z’n allen weer op het juiste spoor zitten of dat er meer verscherpte maatregelen nodig zijn om het virus te bestrijden. We houden dit nauwlettend in de gaten en hopen natuurlijk voor iedereen dat we het hiermee gaan redden.

Bij vragen kan er altijd contact met ons worden opgenomen.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Bowling Vereniging Mijdrecht