Houseleague eindtoernooi

Maandag 3 juni wordt om 20:00 het houseleague eindtoernooi gespeeld. De speelwijze is hetzelfde als vorig seizoen.

Voor het eindtoernooi worden 12 teams uitgenodigd. Dit zijn de nummers 1 t/m 3 van elke league aangevuld met 3 teams op basis van teamgemiddelde over alle leagues heen. Mocht een team niet kunnen spelen, dan wordt het eerstvolgende team op basis van teamgemiddelde uitgenodigd.

De speelwijze bestaat uit twee ronden. In de eerste zijn alle teams in een poule van 4 teams ingedeeld. Binnen deze poule speel je één game tegen elk team (totaal 3 games). Punten kunnen worden behaald zoals bij een enkele game op elke league avond; nummer1 spelers tegen elkaar, nummer2 spelers tegen elkaar en nummer3 spelers tegen elkaar. Alleen ipv een enkel punt voor het team totaal, kunnen er nu 2 punten verdiend worden. Er kan geen punt behaald worden voor de highgame. In totaal zijn er dan 5 punten per game te behalen.

Naar de tweede ronde gaan 4 teams door, de teams die nummer 1 staan binnen hun poule en het team (welke nog niet in de finale staat) met het hoogste teamgemiddelde van ronde één.
In ronde twee worden er 2 games gespeeld. Hierbij worden de spelers gerankschikt op hun score binnen een game over alle teams. De speler met de hoogste score behaald 12 punten, de volgende 11 punten en zo door tot de laagste score welke 1 punt krijgt. Dit wordt ook gedaan voor de 2e game.
De eindstand wordt bepaald door de scores van elk teamlid voor een team bij elkaar op te tellen.

Er wordt gespeeld met handicap. De handicap wordt bepaald op basis van het gemiddelde van een speler over alle leagues van het seizoen.

Deelnemende teams:

AlexandrosSGZ
Event StationSoms een X
KLM Wingsstrike time
PVS TransportTaekema’s Tuinen
Samen Sterkvan der Laan’s Glasbedrijf
Schuurman Blokhutten en tuinhoutVerso Hairdesign