Inloggen en eigen scores

Inloggen en eigen scores

Sinds we over zijn gegaan op de nieuwe scoreverwerking, waarin we meer vrijheid kregen om naast houseleagues van 3 games ook houseleagues van 4 games te spelen, zijn de laatste scores per speler van het internet verdwenen.

Het presenteren van de laatste 3 games van een speler is sinds het begin van de online scores een beetje achterhaald. Steeds meer van onze leden spelen in meer dan één houseleague en toch werden alleen maar de laatste drie games online gezet. Eerdere scores uit andere leagues kwamen dus eigenlijk nooit online.

De laatste tijd werd steeds vaker gevraagd om deze scores toch weer online te zetten, omdat leden de eigen scores voor de eigen administratie gebruiken. Om aan deze vraag te voldoen, zijn we gaan kijken om niet alleen de laatste drie scores online te plaatsen, maar ook om het mogelijk te maken dat een lid al zijn eigen scores van het seizoen kan bekijken.

Hiervoor is nu een optie geïmplementeerd op de website; je kan al je scores van al je teams van het seizoen terugkijken. Om dit te kunnen bekijken moeten er wel eerst een paar (handmatige) stappen worden doorlopen.

Om te beginnen moet een lid een account op de website hebben. Via https://bvmijdrecht.nl/wp-login.php?action=register  kan dit door een nieuw account aan te maken voor alleen de BVM website, maar het kan ook door gebruik te maken van een bestaand google-, facebook- of twitter-account (maak gebruik van de iconen op het registratie scherm).

Nadat de aanmeldprocedures zijn doorlopen moet er nog een koppeling gemaakt worden tussen het account en de score-applicatie. Hiervoor moet er een mail verzonden worden naar wedstrijdzaken@bvmijdrecht.nl met daarin het (opgegeven) emailadres en het NBF nummer (deze is te vinden op de pas of op de scorebriefjes voor de naam). Zodra we de koppeling gemaakt hebben zijn de scores terug te zien.

Scores raadplegen.

Er komt dan een overzicht met alle speeldagen, team(s) waarin ingeschreven is en de gamescores:

De scores zijn na inloggen te vinden onder Houseleague->Individueel->Individueel (Eigen scores)