Nieuwe seizoen 2022-2023

Nieuwe seizoen 2022-2023

 

Beste leden,

We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van deze mooie zomer en straks zin heeft om het bowlen weer op te pakken.

Het bestuur is ondertussen aan de slag gegaan met het nieuwe seizoen 2022-2023.

Op dit moment hebben we voor de maandagleague 7 teams en voor de woensdagleague 8 teams. We zijn heel blij te kunnen melden dat we twee league-avonden behouden om een volwaardige competitie kunnen spelen.

De aanvangstijden blijven gelijk: maandag 20:00 u. en woensdag 20:30 u. Graag op tijd aanwezig zijn zodat de wedstrijden op dat moment kunnen starten. We hebben anderhalf uur de tijd om onze wedstrijden te spelen. Blijf hierbij aandacht houden voor het vlot doorspelen.

We beginnen op 29 en 31 augustus met een ingooi-avond. De baanhuur voor deze avond zal door de vereniging worden voldaan. Op maandag hebben we 7 banen en op woensdag 8 banen voor anderhalf uur tot onze beschikking.

De competitie start op 5 en 7 september. Op 12 en 14 september staat de eerste teamcaptainsvergadering al op de planning. Hiervoor vragen we de TC’s een half uur voor aanvang van de league aanwezig te zijn.

Na de ingooiavonden zullen we het speelschema definitief maken en op de site plaatsen. We weten dan zeker welke teams compleet aan de start zullen staan zodat we een passend speelschema kunnen maken.

Voor het komende seizoen wordt de berekening van de handicap aangepast. Deze wordt: 70% van 200 met een maximum van 56.
We spelen op het oliepatroon “Autobahn”.

Voor het actuele overzicht van de contributie en baanhuur verwijzen we naar de site. In september zullen de facturen worden verstuurd of uitgereikt zodat deze voldaan kunnen worden. Voor het boekhoudkundige boekjaar is het handiger wanneer dit niet eerder dan september wordt gedaan.

Tot ziens op 29 en/of 31 augustus.

Met vriendelijke groet namens het bestuur,

Ella Postma


secretaris Bowling Vereniging Mijdrecht
secretariaat@bvmijdrecht.nl