Summer league bowling Mijdrecht 2018

Summer league bowling Mijdrecht 2018

We gaan een (handicap) League spelen met spelers van allerlei genres. Recreatie , Jong , Oud , Sportbowlers…   maakt niet uit IEDEREEN IS WELKOM !! we gaan er een gezellige competitie van maken.
“Wel” spelende bowlers.. en “Niet” spelende (recreatie) bowlers. En nu denkt u misschien.. Ik maak als recreatiebowler toch geen kans ? FOUT… de bowlers die wel wedstrijd spelen (lid zijn van een vereniging) moeten hun bowlers-pas gemiddelde opgeven… en die is uiteraard veel hoger dan de recreatie bowler ..(want die hebben geen gemiddelde) Deze mensen krijgen dus een lagere handicap dan de recreatie bowler. Deze handicap wordt voor de recreatie bowler berekend na hun eerste gespeelde 4  games. (waarbij voor de wedstrijdspelers de handicap wordt vast gesteld op hun  pasgemiddelde).

Dus er is ZOMER LICHT aan de horizon voor de recreatie bowler J We spelen voor TOTAAL pinfall (overall).. het gaat dus om het eind totaal, individueel inc. HCP .  Moeilijk Moeilijk Moeilijk ??? Wij rekenen het allemaal voor u uit. U speelt in ranking ,dus 1 tot ?????? de laatste speler.

We gaan starten op WOENSDAG 13 JUNI 2018 om 19:30
We spelen 4 games ,max 3 spelers per baan naar gelang de inschrijvingen. En we gaan voor veel inschrijvingen.
LET WEL !  banen worden aangevuld tot 3 spelers per baan.
We spelen met een berekening van 80% van 220 met een max. HCP  van max. 75 pins per game.
(voor de recreatiebowler, de leden worden bepaald naar hun pasgemiddelde op de eerste speeldag)
We spelen amerikaans syteem

U dingt  mee voor de eindprijzen NADAT u min 6 series (van 4 games (24)) heeft gespeeld.  U speelt dus 10 series (speeldagen). Speeldag 11 is de knock-down finale  U start vanaf “0”… maar wel met hcp per game. De laatste speeldag zal dus zijn op  WOENSDAG 22 AUGUSTUS 2018 om 19:30

Bij onze receptie vind u het inschrijfformulier (download inschrijfformulier)… Niet aarzelen… gewoon meedoen !!!!! .
DIT MOET LEUK WORDEN !!! en een competitie voor de zomer… anders vervelen we ons toch maar J

“ TEAM Bowlingcentrum Mijdrecht “

Previous Wijziging datum Ladies en Gentlemen Day
Next Scoreverwerking