Welkom Summerleague bowlers

Welkom Summerleague bowlers

Binnen gekomen via Team “BOWLING MIJDRECHT”

Welkom Summerleague bowlers..

Fijn dat je er bent… we gaan er een gezellige wedstrijd van 4 games van maken… De banen zijn geolied.. approach gedaan… dus we kunnen er tegenaan. Het toernooigedeelte hebben we op de schop gegooid, en gekozen voor een “per speelavond formule”.

Dit houdt in :

  • Je speelt voor je individuele score per speelavond inclusief hcp… max 3 pers per baan. Je weet de hcp echter pas nadat je die games gespeeld hebt J. (wij halen de briefjes op na de 4 games en berekenen je hcp op basis van 80% van 220, met een max van 75 pins per game)
  • Je speelt ELKE avond OPNIEUW voor je handicap !!
  • Je vult dus alleen jouw scores in en wij doen de rest wel even met de rekenmachine J
  • Ja dan houden we tijd over ??? gebruik deze voor trainen… het gaat per slot van rekening ook dat je in vorm blijft tijdens de zomer voor jouw aankomende seizoen. (of niet als je recreant bent)
  • Aan de prijsuitreiking zit een MAAR !! Als je op de speelavond al een prijs gewonnen hebt ? en je zou de volgende ook winnen ? dan voor de fun schuift die op naar de eerstvolgende (das wel zo leuk , dat kan ook andersom gebeuren)
  • Wij hebben enveloppen gemaakt waar een prijs op valt.

Lees hoogste gemiddelde incl, excl hoogste game incl, excl enz enz  (deze zitten dicht, wij weten het ook niet)

  • Als jullie nog aan het uitbowlen zijn…. Hebben wij alles berekend… daarna trekken 2 van jullie 1 envelop… aan de hand daarvan vindt de prijsuitreiking plaats.

Graag wel even je aandacht voor het volgende… Naar aanleiding van de weinige inschrijvingen… Gaan wij dit speelverband even aankijken voor 3 weken. Anders zijn we de prijzen onder een groepje van 8 man aan het verdelen en elke week weer… das een hoop bowlen en hoop eten… of dronken op de bank hangen… dus nodig bij deze je vrienden, kennissen of wie je ook denkt dit leuk te vinden UIT…. IEDEREEN is welkom… En mocht je nou op DINSDAG weten dat je komt ?? en wie je meeneemt ? BEL EVEN NAAR DE BOWLING misschien moeten we wel meer banen oliën dan. 6 banen zijn i.i.g. gedaan.

Bowling 0297 – 256945
(bij geen gehoor zie paul en spreek  in)
Paul        06 -51895674

Team “BOWLING MIJDRECHT”

Previous Ladies and Gentlemen toernooi
Next Overzicht van de individuele prijzen seizoen 2017-2018