Einde seizoen

  • 0

Het league-seizoen is afgelopen en de kampioenen zijn bekend. Het seizoen 22/23 heeft nog twee speeldagen over, en op deze dagen gaan we een team-toernooi spelen.

De eerste speeldag spelen we team tegen team. Vooraf worden de banen geloot. Je speelt één game tegen je tegenstander. De tweede game speelt een winnaar tegen een andere winnaar, een verliezer tegen een andere verliezer. Win je weer, dan speel je de finale tegen het team dat ook twee keer heeft gewonnen om de dagprijs.

Als je de eerste game hebt verloren dan maak je nog steeds kans op de derde prijs. Mocht jouw team de andere twee wedstrijden winnen, is de derde prijs binnen. Bij een gelijke stand geeft de pinfall de doorslag.

Op maandag hebben we maar 7 teams. Vooraf is er een schema gemaakt wie er op welke baan speelt. Het team op baan 7 heeft altijd de partij gewonnen.

 

Het tweede toernooi is ook een team-event. De spelers moeten uitkomen op hun blindscore. Je bent dus je eigen tegenstander. Elk punt hoger of lager levert een punt op. Alle individuele punten worden opgeteld. Het team dat aan het einde van de avond de minste punten heeft is hier de winnaar.

Na afloop van dit toernooi worden de prijzen van de house-league uitgereikt.