Seizoen 2023 - 2024

  • 0

Beste leden,

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur. We hopen dat we er allemaal weer klaar voor zijn om met frisse energie het nieuwe seizoen af te trappen.

In de vakantieperiode zijn de nieuwe stringtechnology machines voorspoedig geïnstalleerd. Inmiddels hebben ze glansrijk de eerste vuurdoop doorstaan en zijn wij volgende week aan de beurt om hier kennis mee te maken.
Op uitnodiging van Bowling Mijdrecht worden we twee weken in de gelegenheid gesteld om hier ervaring mee op te doen alvorens de competitie van start gaat.
Op maandag 21 en 28 augustus en op woensdag 23 en 30 augustus zijn de leden van de BVM, die op de betreffende avonden spelen, van harte welkom om tijdens de reguliere speeltijden (maandag 20:00 - 21:30 en woensdag 20:30 - 22:00 u.) te komen ingooien. De scores zullen niet worden meegenomen voor het pasgemiddelde. Dit gaat van start bij de aanvang van de competitie 2023-2024.

De competitie gaat van start op 4 en 6 september aanstaande. Het banenschema en de wedstrijdkalender zullen we zo spoedig mogelijk op de site plaatsen wanneer we het precieze overzicht hebben van het aantal complete teams per speelavond.
De handicapregeling blijft gelijk aan die van het voorgaande seizoen: 70% van 200 met een maximum van 56. Het oliepatroon laten we ongewijzigd en betreft Autobahn.

Mogelijk hebben we niet iedereen kunnen bereiken via deze mail dus vragen we de teamcaptains om binnen hun eigen team het nieuws te verspreiden.

Met vriendelijke groet en tot ziens op de bowlingbaan,

Bestuur BVM